Over ons

Een arbeidsvoorwaardenpakket bestaat uit veel meer dan alleen het salaris en het pensioen. Door diverse ontwikkelingen in de markt worden interessante arbeidsvoorwaarden steeds belangrijker. "Wat is het voordeel dat de werkgever mij biedt?" is vaak de vraag. Mebaglas kan werkgevers daarin ondersteunen.

Bij het aantrekken en behouden van goed en gemotiveerd personeel is het van cruciaal belang dat uw organisatie aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden biedt. Hoe beter u als werkgever tegemoet kan komen aan specifieke wensen van uw werknemers, hoe sterker uw positie zal zijn op de arbeidsmarkt. Een onderscheidend arbeidsvoorwaardenpakket, flexibilisering en heldere communicatie zijn daarbij de belangrijkste sleutelwoorden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wanneer u de arbeidsvoorwaarden wilt optimaliseren, moeten er allerlei financiële, juridische en organisatorische zaken worden geregeld. En wanneer u de werknemer dan ook nog individuele keuzemogelijkheden wilt bieden, is dat voor uw afdeling Personeelszaken niet of nauwelijks realiseerbaar. Hoe het wél kan? Eenvoudig: met het Mebaglas-systeem van Aigis.

 

‘Wilt u medewerkers de gelegenheid geven vrije dagen te laten ruilen tegen een pc-privé-project of gespaarde uren om te ruilen voor een hoger pensioen? Mebaglas maakt het allemaal mogelijk voor uw organisatie. Bovendien biedt Mebaglas werkgevers een unieke combinatie van:

  • een compleet pakket arbeidsvoorwaarden;
  • de Mebaglas Card;
  • het Mebaglas systeem waarmee medewerkers arbeidsvoorwaarden eenvoudig kunnen uitbreiden;
  • flexibiliseren;
  • support